Am ajuns la ediția cu numărul 3 a Innovation Leaders BPO & SSC, un eveniment dedicat liderilor inovației din domeniul Business Process Outsourcing și Shared Services Centers, ce va avea loc pe 24 noiembrie, la Tech Hub.

imagine-innovation-leaders

Innovation Leaders este punctul de întâlnire al companiilor cu pasionații de inovație, care își doresc să ajungă viitorii lideri ai celor mai puternice industrii. Multe dintre companii probabil că au pe lista priorităților să ajungă una dintre cele mai inovatoare din industria în care activează, iar acum le pot destăinui acest aspect și tinerilor talentanți care vor fi prezenți la Innovation Leaders. De asemenea, pot face cunoscute avantajele unui angajator inovator sau să le spună tinerilor prezenți la eveniment cum poate să schimbe inovația o companie.

Noi ajutăm companiile să găsească viitorii lideri ai inovației, iar acestea au posibilitatea de a-i convinge să aducă viitorul industriei de BPO & SSC în echipele lor, printr-un discurs la conferința de deschidere, un fotoliu de consiliere sau un workshop dedicat pe 24 noiembrie, la Innovation Leaders BPO & SCC. Iar dacă partea de IT & Engineering intră, de asemenea, în aria de activitate a companiilor, le putem ajuta să se diferențieze în cadrul evenimentului Innovation Leaders IT & Engineering, de pe 13 decembrie.

La Innovation Leaders BPO & SSC, speakerii vor aborda temele:

A new vision from within the company – unde le pot detalia participanților de ce inovația este cea mai avangardistă viziune pe care o poate adopta o companie;

The advantages of an innovative employer – unde îi pot învăța pe tinerii inovatori cum să fie cu un pas înaintea celorlalți și cum să ajungă viitorii lideri ai inovației.

Diversitatea serviciilor noastre este aplicabilă nevoilor companiei tale, având ca scop final livrarea unui rezultat impecabil, care te va ajuta să te diferențiezi pe piețele din ce în ce mai competitive. Poziționarea companiei tale ca o companie implicată în dezvoltarea tinerilor candidați nu a fost niciodată mai simplă. Iar imaginea pe care o ai pe piața angajatorilor din România va fi conturată mai bine ca un lider al inovației cu ajutorul acestei serii de evenimente.

Fii promotorul inovărilor din compania ta!