Partenerul nostru Rulla, agregator cu posturi vacante, vine în ajutorul oamenilor să-și găsească, planifice și să urmeze calea lor în carieră. Scopul acestora este de a crea o platformă pentru cei care caută oportunități de dezvoltare sau de începere a activității profesionale, începând de la educație și ocuparea forței de muncă din întreaga lume.

Rulla reprezintă o modalitate ușoară de a găsi candidații ideali precum și furnizarea locului de muncă potrivit pentru solicitanți. În cazul în care nu ați reușit să găsiți locul de muncă  dorit, Rulla vă poate ajuta astfel încât printr-o singură solicitare să găsiți un post vacant relativ.

Au o acoperire  în mai mult de 20 de țări inclusiv și România. Lista țărilor pentru anul 2017: Canada, Italia, Portugalia, Polonia, Australia, Marea Britanie, India, Indonezia, Brazilia, Spania, Franța, Germania, Vietnam, Venezuela, Argentina, Chile, Columbia, Mexico și Peru fiind în creștere permanent.

În baza lor de date sunt peste 10 000 de mii posturi vacante care zilnic se actualizează.

Când utilizați site Rulla puteți:

  • reduce căutarea în anumite zone și raze
  • limita angajatorii după companii, salarii și experiența necesară
  • aplica la mai multe locuri de muncă rapid și eficient

Nu este nevoie de ore întregi pentru căutarea postului vacant prin ziare, iar ei vă oferă un set de instrumente care vă va ușura căutarea locului de muncă mult visat fără a pierde timp în procesul de căutare. Toate serviciile  sunt gratuite 100% oferind joburi orice colt din țară și au o echipă care lucrează în mod constant pentru a face căutarea locurilor de muncă cât mai simplă.

Platforma Rulla va veni în ajutorul vostru cu o bază de date imensă de la renumitele companii din toată lumea. Munca de vis vă așteaptă, veți deveni parte din echipa acestora aflată în continuă creștere a bazei de utilizatori.

Vă dorim o căutare rezultativă cu Rulla!