Tinerii au nevoie de repere, de modele de succes. Au nevoie sa li se demonstreze ca se poate reusi in viata doar cu munca si inspiratie, fara sa furi, fara sa minti. Pentru asta este nevoie sa formam o comunitate de oameni si companii care doresc sa investeasca in tineri si sa le arate, prin modele pozitive si informatii valoroase, ca fiecare dintre ei are potential si ca se poate reusi in Romania.

Lansam, pe aceasta cale, un manifest pentru toti cei care isi doresc altceva, vor o schimbare si sunt dispusi sa faca ceva pentru asta. Va provocam sa promovati modele de succes si sa le oferiti informatii pretioase tinerilor care reprezinta viitorul tarii. Haideti sa facem cu totii mici schimbari, sa promovam valorile si sa incurajam pozitivul la cei din jurul nostru. Haideti sa ne asumam responsabilitatea pentru actiunile noastre si sa realizam ca traim viata pe care ne-o facem noi singuri  si ca depinde doar de noi sa fim fericiti.

Din momentul in care realizam ca doar noi putem sa producem schimbarea pe care dorim s-o vedem in noua generatie si incepem sa actionam, vom vedea ca lucrurile incep sa se schimbe si ca exista speranta sa realizam tot ce ne propunem. Este un drum lung, dar merita parcurs.

Noi luptam pentru dezvoltarea tinerilor, cel mai mare bun al unei tari, prin organizarea evenimentului BuzzCamp de 2 ori pe an si, zilnic, prin intermediul site-ului www.buzzcamp.ro, unde promovam oamenii valorosi si sprijinim dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor.

Voi ce faceti pentru a promova o Romanie mai frumoasa, mai educata si mai dezvoltata?