Să fac parte din echipa Inspire Group a fost una dintre dorințele mele. Urma să lucrez cu oamenii pe care îi știam din vedere și pe care i-am admirat pentru organizare, participând la evenimentele Buzz!Camp încă din primul an de facultate. Urma să lucrez. Aici era provocarea reală, fiind primul meu internship.

În prima zi aveam tot felul de gânduri despre cum va fi, cum mă voi descurca, întrebări clasice atunci când te afli față în față cu un nou început.

Dacă ceva face diferența, acel ceva este echipa de la care știi că vei învăța foarte multe. Persoana care îți spune “Nu-i nimic că nu știi, ești aici să înveți” sau “Nu contează că ai făcut research pentru șapte orașe, important e că mai ai doar două” este cea care îți dă încredere că îți poti duce task-urile la bun sfârșit. Acest lucru m-a determinat să îmi dau întotdeauna silința si m-a ambiționat să îmi depășesc limitele.

Dincolo de abilitățile pe care le-am dobândit, am simțit că din punct de vedere personal, a fost o perioada în care am evoluat. Am cunoscut oameni frumoși, cum îmi place mie să spun, oameni implicați și pasionați de ceea ce fac. Am trăit bucuria incheierii unui parteneriat până în ultimul moment (cu 2 minute înainte să ies pe ușă, în ultima zi de internship) și dezamăgirea unui răspuns negativ. Dar.. ceea ce contează e că am învățat din fiecare.

Astfel, nu îmi rămâne decât să mulțumesc echipei pentru această experiență minunată și, cine știe, poate pe viitor vom avea ocazia să colaborăm din nou.

La cât mai multe proiecte frumoase,

Rocs (Roxana Zisu)