Sper ca ati intrat in noul an cu forte proaspete!

Noi am tras linie la ce s-a intamplat in 2013 si am stabilit agenda pentru acest an care va fi plina cu evenimente de recrutare si employer branding, in primul rand, dar si de proiecte print, proiecte si evenimente custom pe marketing si CSR.
In 2013 am avut:
• 63 de companii partenere care au crezut in proiectele noastre si ne-au sustinut
• 6.384 de participanti la evenimentele noastre de recutare si employer branding (Open Doors si BuzzCamp)
• 160.000 de tineri in baza noastra de date (inscrisi la evenimentele noastre si abonati la site-urile BuzzCamp.ro si CSRevolution.ro
Pentru 2014 am pregatit noi proiecte pe care le dezvaluim in premiera pe blog.
Inceputul anului vine cu o platforma de job-uri care targeteaza cei mai buni tineri din tara (studenti si absolventi cu rezultate academice foarte bune, implicati in activitati extra-curriculare si de voluntariat, cunoscatori de minim 2 limbi straine etc.).
Continuam cu proiectele noastre de succes – Open Doors Marathon, BuzzCamp, la care am adaugat noi orase, si great|Co., cartea noastra de colectie dedicata companiilor care investesc in angajatii lor.
O alta noutate o reprezinta un proiect de CSR care doreste sa devina un reper pentru cat mai multi tineri din Romania in ceea ce priveste un stil de viata sanatos, care sa ii ajute sa performeze din punct de vedere intelectual. Cu mai multe detalii revenim intr-o noua postare, pana atunci va mai tinem in suspans. 🙂

De asemenea, avem constant proiecte custom, de marketing, recrutare sau employer branding, pentru companiile care doresc sa faca ceva diferit in piata si sa iasa din multime.

Daca aveti intrebari, asteptam comentariile voastre.