fewfwfw

Noi am învățat că fiecare este creatorul propriilor oportunități și că orice expert a fost la început un junior. Dacă și tu crezi în motto-ul: “Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn!”, vrem să te cunoaștem!

Căutăm tineri ambițioși, curioși, responsabili, care vor să-și îndeplinească țelurile într-o echipă unită și proactivă și care își doresc să interacționeze cu cele mai mari companii din România!

Pentru că succesul nu vine la tine, ci trebuie să te duci tu la el, noi te încurajăm să aplici pentru unul dintre locurile disponibile din echipa noastră!

Internship HR

Internship Marketing Online

Presales Internship

Accounting Internship

Internship PR

Și pentru că suntem bucuroși atunci când contribuim la atingerea obiectivelor, vă împărtășim gândurile colegelor noastre, care ne-au demonstrat în cadrul internship-ului că trebuie să fie în echipa noastră…și da, acum sunt angajate Inspire Group :)!

Noa Lupu, fost intern PR, actual PR & Media Assistant, o tănără veselă, pozitivă și proactivă,  ne-a demonstrat că trebuie să fie mâna dreaptă a PR-ului companiei noastre.

„Drumul meu în Inspire Group a început cu primul interviu din viața mea pentru postul de intern pe PR. Spre bucuria, dar și spre surprinderea mea, m-au acceptat pe loc și așa a început primul capitol numit Inspire-ship.

În cele trei luni ca internă am simțit cu adevărat că am contribuit la succesul proiectelor. Am învățat foarte multe – de la cum să faci un research, cum să formezi o bază de date la cum să vorbești la telefon cu parteneri importanți. În timpul intenship-ului am avut ocazia să învăț câte puțin și din domenii precum HR sau Marketing Online. La sfârșitul celor trei luni am plecat împlinită și mulțumită de ceea ce am făcut, însă cu o stare de neliniște, pentru că nu știam cu ce-mi voi ocupa timpul de-atunci încolo.

Iată că povestea mea la Inspire nu se încheiase și am primit un telefon în care-mi spuneau că vor să fac parte din echipa lor. Am fost foarte încântată de această oportunitate și am spus „Da” pe loc. Era primul job perfect, cunoșteam deja mediul și aveam ocazia să lucrez cu niște oameni minunați, cu care deja mă împrietenisem și de la care știam că o să învăț și mai multe lucruri! Pentru mine, Inspire Group este primul pas ideal în cariera mea, este locul în care vin cu drag în fiecare zi!”

Anca Gabriela Cristea, fost intern HR, actual HR Executive & Internship Programme Coordinator, o tânără caldă, optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze, este colega noastră de 8 luni de zile și, da, cu ea vei sta față în față la interviu :).

„Totul a început cu BuzzCamp 13, eveniment la care am fost unul dintre participanți. Am fost încântată de oamenii pe care am avut ocazia să-i ascult, povestirile lor fiind inspiraționale și motivante. La aproximativ o lună de zile, am găsit pe BuzzJob un anunț în care se anunța că Inspire Group era în căutarea unui intern pentru departamentul de HR. Am aplicat, iar la câteva zile am primit un telefon. De aici și până la statutul de intern Inspire a mai fost doar un pas. Am fost foarte încântată că am avut șansa să lucrez cu oamenii din spatele BuzzCamp-ului. Am descoperit o echipă de profesioniști, plini de viață, care pun pasiune în proiectele pe care le realizează. Am avut ocazia de a participa la implementarea  proiectelor Inspire Group și am văzut cum funcționează lucrurile din culisele acestora.

„Mi-ar plăcea să lucrez la Inspire”, imi spuneam. Ei bine, știți cum se spune – ”Ai grijă ce-ți dorești pentru că s-ar putea să se întâmple”? Am fost contactată cu o propunere de angajare. E greu să exprim în cuvinte cât de fericită am fost în acel moment: aveam ocazia să lucrez cu un grup de oameni cu care m-am împrietenit, la o serie de proiecte pe care am ajuns să le îndrăgesc.

Recomand experiența Inspire Group oricărui tânăr la început de drum, deoarece este o oportunitate reală de dezvoltare atât profesională, cât și personală.”

Aplică și tu și vino la sediul nostru de la Piața Romană să ne cunoaștem :)!