Cine suntem

1506936_637113316365016_584654043177940806_n

Inspire Group deține agențiile care organizează evenimentele: BuzzCamp și Business^Girls. Este inițiatorul studiului Romania’s Favorite Employers, publisher-ul proiectelor Great|Co. și World Wide Brands și dezvoltatorul site-ului de recrutare buzzjob.ro.

Inspire Group are o experiență de 8 ani pe piața din România și organizează evenimente de recrutare și employer branding în 10 orașe din țară. Aria vastă a proiectelor și numeroșii clienți din diferite industrii, printre care se numără câteva sute de corporații și branduri internaționale, au transformat Inspire Group într-unul din cei mai importanți jucători din România, în ceea ce privește proiectele de employer positioning și experiența de brand.

Viziune
Perspectiva noastră asupra recrutării și orientării în carieră se face atât la nivel micro, cât și la nivel macro. Venim în ajutorul companiilor și viitorilor angajați cu soluții individuale de rezolvare a dificultăților pe care le întâmpină la nivel intern și la nivel extern. Ne dorim să devenim un partener de încredere al companiilor, care poate oferi întotdeauna soluțiile cele mai potrivite la problemele actuale. Ne îndreptăm atenția către tendințele internaționale și la aplicabilitatea acestora pe nevoile din România, deoarece vrem să ajutăm companiile să evolueze, să inoveze, să comunice eficient și să adopte strategii sănătoase de comunicare.

Misiune
La Inspire Group, vrem să ajutăm companiile să-și contureze succesul și spiritual inovator cu ajutorul oamenilor pe care-i angajează. Misiunea noastră se extinde peste limitele actuale impuse de domeniile de activitate, având în plan să unească angajații și viitorii angajați către un scop comun. Prin proiectele noastre, sprijinim dezvoltarea durabilă a mediului de business, ajutăm clienții să-și construiască o poziționare adecvată a brandului de angajator și educăm tinerii și specialiștii de HR, cu scopul de a perfecționa expertiza existentă deja.

Valori
A) Inovare – soluțiile “out of the box” ne ajută să satisfacem nevoile și cerințele clienților noștri, iar rezultatele să fie pe măsura așteptărilor;
B) Profesionalism – ne angajăm să oferim cele mai bune soluții de consultanță profesională tuturor clienților noștri;
C) Flexibilitate – abilitatea noastra de a lucra într-o echipă în care domină îmbunătățirea, învățarea și inovarea continue ne recomandă ca pionieri în diferite domenii care își au prezența nelipsită din companii;
D) Perseverență – ne dedicăm resursele atingerii scopului fiecărui client, încercând să îmbunătățim constant cursul acțiunilor companiilor care au apelat la serviciile noastre.

Ne gasiti pe

Sun Sun