New Opportunities Concept - Green Pushpin on a Map Background with Selective Focus.

Ai auzit vestea bună? Ne mărim echipa și avem un loc pentru TINE :D! 

HR-ul își caută HR! Vrem să fii noul nostru coleg dacă ești o persoană mega-organizată, ai abilități excelente de comunicare și dorești să înveți într-o lună cât alții într-un an!

Aplică acum pentru HR ASSISTANT!

 

Îți place să stai cât e ziua de lungă pe net și să fii la curent cu tot ce mișcă? Dacă ești pasionat/ă de mediul online, la modul acela productiv, astfel încât să poți să tragi și câteva concluzii inteligente legate de ce se întâmplă pe acolo, atunci ți-am pregătit un loc la noi în echipă!

Fii our SOCIAL MEDIA SUPERHERO!

 

Avem nevoie de un intern în cadrul departamentului de Resurse Umane care să ne asiste în procesul de recrutare și selecție.

Fii viitorul nostru HR Intern!

 

Vrei să faci parte din departamentul de Relații Publice și să contribui la elaborarea strategiei de comunicare a companiei? Vino în echipa noastră și învață secretele din spatele unei campanii de PR.

Aplică pentru Internship PR.

 

Ne dorim un nou coleg pe Marketing Online care să contribuie la elaborarea și implementarea strategiei de promovare a platformei Buzzjob. Vrei să înveți secretele din spatele unei platforme online de recrutare?

Aplică acum pentru Marketing Online Internship!

 

Vrei să vii în ajutorul departamentului de Contabilitate? Alătură-te echipei noastre dacă ești la început de drum, îți plac cifrele și ești o persoană foarte bine organizată.

Aplică pentru Accounting Intern!

 

Ești pasionat de Vânzări? Uite ce poziții am deschis pentru tine:

Presales Internship

Corporate Sales Specialist

Junior Sales Executive