Vara aceasta iti insufletim serile caniculare cu filme, carti, oportunitati de angajare si multe alte surprize! Lasa-te furat de lumea fascinanta a culturii, chiar la tine in oras, cu Caravana Culturala, un proiect marca Inspire Group.

Astazi, 12 august, incepe cea de-a doua editie a proiectului national Caravana Culturala de film si carte din Romania, un eveniment care se va desfasura in 19 orase mici si mijlocii din Romania si care va aduce mai aproape de tine si de familia ta artistii, autorii, titlurile preferate si oportunitati de cariera. Le multumim, pe aceasta cale, partenerilor nostri de la Pur si Persil (Henkel), Aqua Carpatica, Telekom Romania, Farmec, Nescafe, Provident, Nemira, Faurecia, Epson, Dwyn Shop, Cora Romania, Zazu Film, care au facut acest eveniment posibil.

Dam startul in Focsani (12 august), continuam in Vaslui (13 august), Botosani (14 august), Dorohoi (15 august) si Falticeni (16 august) si colindam tara in lung si in lat pana pe 5 septembrie. Ca sa afli cand ajungem si la tine in oras, te invitam pe pagina Caravanei Culturale by Inspire.

In fiecare seara vei avea ocazia sa vizionezi un film de colectie pe marele ecran si sa castigi premii oferite de partenerii proiectului: Pur, Persil, Aqua Carpatica, Telekom Romania, Farmec, Epson si multi altii.

In cadrul evenimentului companiile participante iti vor prezenta oferta de job-uri disponibile pentru tine si te invita sa participi la activitatile interactive desfasurate la standurile lor.

Ia-ti prietenii si familia si vino la cel mai mare eveniment din orasul tau!

Daca vrei sa faci cunostinta cu noi inainte de eveniment si sa ne mai pui intrebari, te asteptam pe pagina de facebook a Caravanei.

Spune si tu DA culturii alaturi de noi! 🙂

caravana culturala - parteneri